Lentopallon nuorveteraaneilla SM-turnaus Hakkarissa

Maan parhaat 35-vuotta ja sitä enemmän täyttäneet lentopalloilijat valtaavat Hakkarin liikuntahallin lauantaina ja sunnuntaina, kun siellä mitellään ikäluokan SM-mitaleista.  Mukana on 15 joukkuetta ympäri maata, menossa mukana on myös viime vuotista SM-pronssiaan kirkastamaan lähtevä isäntäseura Lempäälän Kisa.

LeKin joukkue on hyvin kotikutoinen, sillä isoin osa pelaajista on oman seuran jäseniä. Viime vuoden 1-sarjajoukkueen pelaajista mukana ovat Anssi Vesanen, Saku Korhonen, Toni Laine, Jussi Niemi ja valmentajana häärinyt Esa Kunnari. Kisan 3-sarjajoukkueesta mukaan tulevat  muun muassa Mika Pyrhönen ja Jari Kukkonen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?