Perinteiset nappulahiihdot sunnuntaina

Näin hiihdettiin nappulahiihdoissa vuonna 2008. Suuren suosion saavuttanneet Hakkarin nappulahiihdot keräsi viime keväänä noin 300 nuorta hiihtäjää.

Näin hiihdettiin nappulahiihdoissa vuonna 2008. Suuren suosion saavuttanneet Hakkarin nappulahiihdot keräsi viime keväänä noin 300 nuorta hiihtäjää. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän Hakkarissa hiihdetään sunnuntaina 10. maaliskuuta Val di Fiemmen MM-hiihtojen jälkimainigeissa perinteisiksi muodostuneet Hakkarin nappulahiihdot, nyt jo 37. kertaa.

Hakkarin urheilukentän laduilla tapahtuva koko perheen hiihtotapahtuma on tarkoitettu 3–8-vuotiaille tytöille ja pojille. Lyhyet hiihtomatkat lykitään koko ajan näkösällä ja perinteisellä tyylillä.

Lapsiperheillä ei ole kiire kisapaikalle, sillä hiihtäjät lähetetään matkaan lentävillä lähdöillä koko tapahtuman ajan. Hiihtäminen on maksutonta, ja kaikki hiihtäjät palkitaan mitalilla, kunniakirjalla sekä kuumalla mehulla.

Lionsklubi Lempäälä/Kanavan järjestämän hiihtokilpailun oheistapahtumina on muun muassa suksihuoltoa, ongintaa, poniajelua, makkaraa ja vohvelia.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?