Judokat iskussa Jyväskylässä

LeKi Syokonkan Judolla oli tuomisinaan roppakaupalla mitaleita Jyväskylästä 3. helmikuuta pidetyltä kisalauantailta.

Aloittelevien ottelijoiden Junnu-Cupista kultaa Lempäälään toivat Sebastian Hanweg (P11-27,8 kg), Antero Jylhä (P11-40 kg) ja Niklas Karjalainen (P11-46 kg). Pojat voittivat sarjansa suvereenisti: Hanweg neljä ottelua ipponilla ja yhden waza-arilla, Jylhä kaksi ottelua ipponilla ja yhden tuomariäänestyksellä ja Karjalainen kaikki kolme otteluaan ipponilla.

Pronssia samasta kisasta saivat Lauri Luoto (PT15-67,8 kg) ja LeKi Judon kaikkien aikojen ensimmäinen aikuisottelija Niko Jylhä (M-92,4 kg).

Saman päivän kokeneille ottelijoille tarkoitetussa Jyväskylä-shiaissa otteli Milla Vainiola (T15-44 kg) erittäin pirteästi voittaen kultaa ippon- ja waza-ari-voitoillaan. Samassa sarjassa otellut Siiri Alakoski voitti pronssia. Felix Vainiola (P13-38 kg) otteli myös vahvasti voittaen pronssia kahdella ippon-voitollaan. Painoluokkaa vaihtanut Ville Turunen (P15-50 kg) antoi muutaman kilon painavammille vastustajilleen hyvän vastuksen voittaen yhden ottelun ipponilla saaden siten pronssia.

 

Veli-Matti Karinkanta

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>