Kauden avajaiset lasten liikennepuistossa

Lasten liikennepuisto avataan Lempäälässä kesäksi käyttöön sunnuntaina 2. kesäkuuta, jolloin parikymmentä polkuautoa kannetaan talven jäljiltä huoltorakennuksesta ulos lasten kokeiltaviksi. Liikennepuisto sijaitsee Harakkalassa päiväkoti Kaislan vieressä osoitteessa Katepalintie 7 b.

LC Lempäälä/Kanavan kello 11–14 järjestämässä vuotuisessa maksuttomassa koko perheen tapahtumassa Lempäälän VPK esittelee paloautoa. Paikalla on myös poliisi ja polkupyörien tuote-esittelyä.

Avaussanat lausuu Lempäälän kunnanhallituksen puheenjohtaja Tuula Petäkoski-Hult.

Alle 12-vuotiaiden käytössä oleva liikennepuisto on kesällä auki 3.6.–9.8. Aukioloajat ovat maanantaista perjantaihin kello 9–18 ja lauantaisin kello 9–13. Liikennepuisto on suljettuna juhannusaattona ja -päivänä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?