Jyryn pudotuspelikevät jatkuu

Lempäälän Jyryn mieslentopalloilijat osoittivat mahtavaa luonnetta ja iloista ilmettä, kun se löi ennakkosuosikki East-Volleyn toisessa kakkossarjan nousuplayoff-ottelussa. Hakkarin noin 130-päinen kotiyleisö kannusti lempääläisiä villisti, kun Jyry venyi 3 – 2-voittoon ja siirsi ratkaisun tulevaksi sunnuntaiksi Itä-Savoon.

– Oma varma vastaanottomme ja onnistunut syöttöpelimme olivat pelilliset ratkaisut tällä kertaa. Yleisöstä tuli paljon lisäpuhtia ratkaisuhetkille, kiitteli valmentaja Kimmo Katajamäki joukkuettaan.

Yksi tärkeä pointti jyryläisten voitossa oli, että koko joukkue oli terveenä ottelussa mukana. Ossi Katajamäki palasi sentteriksi ja vaihdosta aloittanut yleispelaaja Arttu Reima ratkaisi viidennen erän ovelilla iskuillaan ja purevilla syötöillään.

– Artun pelipää on loistava, hän ei tiukoissa paikoissa hyydy, kiitti Katajamäki joukkueensa sytyttäjää.

East-Volley on laadukas joukkue, jonka riveissä pelaa monta yläsarjoissa kouliintunutta pelimiestä. Voittoerissään East esitti vahvaa tekemistä, etenkin hurjapomppuinen yleispelaaja Tuomas Tervonen oli ajoittain liki mahdoton torjuttavaksi, mutta esimerkiksi nejännessä erssä Tervosenkin otteisiin tuli lyijyä.

Otteluparista jatkoon pääsee sunnuntaisen ottelun voittaja. Seuraava vastus tulee sekin Itä-Suomesta eli Outokummun Partio.

– Me lähdemme Savonlinnaan voittamaan. Uskon, että paineet on vastustajalla, me nautimme hienosta lentiskeväästä, tiivisti Katajamäki pelin hengen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?