Ison Iskun rutiini liian kova Kisalle

 

Teemu Uusitalo iskee laidasta iskun tiivistä torjuntaa vastaan sankan yleisömeren kannustaessa.

Teemu Uusitalo iskee laidasta iskun tiivistä torjuntaa vastaan sankan yleisömeren kannustaessa.

Tero Helin (selin) on puolustanut vaikean pallon ja piste Kisalle. Iloon yhtyvät Miikka Puranen (oikealla), Timo Kela, Sauli Silpo ja Viljami Kinnunen.

Tero Helin (selin) on puolustanut vaikean pallon ja piste Kisalle. Iloon yhtyvät Miikka Puranen (oikealla), Timo Kela, Sauli Silpo ja Viljami Kinnunen.

Kun toinen joukkue harjoittelee kymmenkunta kertaa viikossa, useina päivänä kahdesti päivässäkin ja toinen joukkue puolestaan treenaa kahdesti viikossa yhteensä kolmisen tuntia, pitää eron näkyä aina tulostaululla.

Näin kiistatta kävikin, kun Lempäälän Kisan lentismiehet yrittivät tosissaan horjuttaa Suomen cupin neljännesvälieräpelissä kahta sarjaa korkeammalla pelaavaa liigaryhmä Rantaperkiön Iskua. Loppulukemat 0–3 (13–25,15–25,17–25) olivat selkeät ja eivät jättäneet spekuloineille sijaa.

LeKi pääsi pelaamaan mahtava ottelun Suomen cupissa Iskua vastaan. Vaikka tappio tulikin erin 0–3 jätti hyväfiiliksinen ja yli 200-päinen yleisömeri tapahtumasta hyvän maun suuhun.

LeKi pääsi pelaamaan mahtava ottelun Suomen cupissa Iskua vastaan. Vaikka tappio tulikin erin 0–3 jätti hyväfiiliksinen ja yli 200-päinen yleisömeri tapahtumasta hyvän maun suuhun.

– Pelillisesti joukkueelle jäi hampaankoloon, emme päässeet ihan osaamisemme ylätasolle. Mutta ottelu oli hieno urheilutapahtuma, joka varmasti tuottaa positiivisia seurauksia lempääläisille lentopallolle. Iso kiitos runsaslukuiselle yleisölle kannustuksesta, kommentoi Kisan kapteeni Sauli Silpo viitaten mahtavaan yleisömäärään, jota kaikkiaan oli paikalle hyvän matkaa yli 200 silmäparia.

Eniten eroa oli syöttötyöskentelyssä, sillä Isku sai jokaisessa erässä heti alkumetreillä repäistyä reippaan johdon syöttöputkillaan. Ja, kun joukkue pääsi johtoon, se sai pelata rennosti. Se taas näkyi hyvinä ja purevina iskuina, niitä Kisan torjunta ei kuriin saanut kuin muutamia.

Kisan ykköseksi nousi parhaan pelaajan palkinnon ansaitusti saanut konkari-liberoJussi Niemi, joka sai parhaiten taltutettua Iskun myrkyllisiä aloituksia. Muu kaarti oli tasaista, Toni Laineen iskuissa oli eniten purevuutta ja miehen tehotilastokin meni komeasti plussan puolelle.

Kisa jatkaa kakkossarjan pelejään seuraavaksi Viialassa A-Volleyn kakkostiimiä vastaan ja Lempäälään saapuu 26. lokakuuta vieraaksi Lentisvirrat.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?