Yhteisöbussi Lempi kiertää kyliä torstaina tarinankeruun merkeissä

Yhteisöbussi Lempi kiertää Lempäälän kyliä uuden yhteisötaideprojektin merkeissä torstaina 16. marraskuuta. Kierroksen avulla viedään kulttuuria kylille ja kerätään materiaalia Lempäälän vuonna 2026 toteutettavaan yhteisötaideprojektiin.

Kierroksella kulttuuripäällikkö Kiti Mäkinen kulttuuripalveluiden edustaja istahtaa kuntalaisten kanssa kahvikupposen ääreen turinoimaan heidän kanssaan Lempäälään liittyvistä muistoista ja tarinoista. Bussiin voi tuoda mukanaan vanhoja valokuvia, ja muita esineitä.

Yhteisöbussille voi saapua tuolloin myös muuten vain tai kirjoja lainaamaan.

Yhteisöbussi pysähtyy tunnin ja vartin ajaksi neljällä koululla: kello 12.45 Mattilassa, kello 14.15 Kelhossa, kello 16 Lastusissa ja kello 17.45 Säijässä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?